MEET US

#BronzGreen

MEET US

#BronzGreen

Hi, aangenaam kennis te maken! Wij zijn BronzGreen. Een organisatie met een voor ons bijzondere visie. 

Hi, aangenaam kennis te maken! Wij zijn BronzGreen. Een organisatie met een voor ons bijzondere visie. 

OUR HISTORY

Ontstaan uit een probleem en uitgegroeid tot een organisatie met een voor ons bijzondere visie. Met een kop koffie tussen twee Limburgers begon de reis, nog niet wetende dat het een reis zou worden. Tijdens de analyse van het probleem, ontdekten we al pratende een gedeelde visie. We ontdekten een aantal fundamentele zaken, waar in onze ogen de pijn lag. Teruggaan naar de basis in combinatie met gezond boerenverstand, daar lagen volgens ons de kansen. Geleid door een gemeenschappelijke visie en gedreven door een gedeeld geloof dat alles mogelijk is, heeft ons gebracht tot het moment waar we nu staan. De oprichting van BronzGreen. 

FILOSOFIE

BronzGreen streeft naar het laten zien dat je kunt bereiken waarin je gelooft. Met ambitie én een positieve mindset kun je alles bereiken wat je wilt. BronzGreen streeft naar ‘het bedrijf van morgen’. Een organisatie, een merk, een symbool. Bronzgreen staat voor creativiteit, innoveren, ontwikkelen en doen. Wij geloven in eigenaarschap en samen waardevolle doelen bereiken. De geest de vrije hand geven, doen wat goed voelt. Samen bouwen wij aan ‘BronzGreen’.

FILOSOFIE

BronzGreen streeft naar het laten zien dat je kunt bereiken waarin je gelooft. Met ambitie én een positieve mindset kun je alles bereiken wat je wilt. BronzGreen streeft naar ‘het bedrijf van morgen’. Een organisatie, een merk, een symbool. Bronzgreen staat voor creativiteit, innoveren, ontwikkelen en doen. Wij geloven in eigenaarschap en samen waardevolle doelen bereiken. De geest de vrije hand geven, doen wat goed voelt. Samen bouwen wij aan ‘BronzGreen’.

AUTHENTICY

Durf jezelf te zijn. Speel géén rol. Authenticiteit is cruciaal en maakt het verschil.

OWNERSHIP

Neem verantwoordelijkheid en krijg mandaat om het goed te doen.

CREATIVITY

Alles is automatiseerbaar, behalve creativiteit en bezieling. Leef en leer van elke dag.

VALUE

Wij geloven in mensen en waardevolle doelen. Dan is alles mogelijk.

OUR STORY

In onze beleving is het mens-zijn, waar de schoonheid zit in haar imperfectie, ondergeschikt gemaakt aan beleid, regels en het systeem. Tijdens de reis die we tot nog toe hadden afgelegd constateerden en voelden we los van elkaar met andere perspectieven, ervaringen en achtergrond de noodzaak iets te moeten doen. Waar beleid, regels en systemen ons leven makkelijker zouden moeten maken leidt het tot geconstrueerde complexiteit waar letterlijk geen mens meer van weet hoe het precies samenhangt en waar het ooit voor bedoeld was. Daarnaast heeft het als gevolg dat persoonlijke verantwoordelijk niet altijd gewaardeerd wordt en in sommige gevallen zelfs actief tegengewerkt wordt. Dit moesten toch meer mensen voelen en ervaren? We spraken, los van elkaar, veel gelijkgestemden en voelden dat we leiderschap in de breedste zin mistte, nét datgene waar zoveel behoefte aan is. Uit ons gevoel van soms wanhoop ontstond ook de overtuiging. We besloten dat er maar een optie was, streven hetgeen te worden waar we zo naar verlangden.

 

Alles wat we doen in het leven doen we voor mensen. Spreadsheets met cijfers, beleidstukken en regels zijn slechts een beperkte weerspiegeling van de werkelijkheid en de dagelijkse praktijk van ons bestaan. Met deze achterliggende gedachte besloten we een positieve bijdrage te willen leveren aan de wereld, vanuit de gedachtegang dat ons verhaal en onze visie het leven van mensen simpeler, puurder kan maken en dat ze de beste versie van zichzelf kunnen en mogen zijn. Wij geloven in elkaar en dat we kunnen bereiken waarin we geloven. Alleen ga je misschien sneller maar we weten dat we samen verder komen.

 

We realiseren ons bij het schrijven van deze tekst dat het oer gevoel dat we ervaren onmogelijk onder woorden kunnen brengen en dat we onze passie en emotie niet kunnen digitaliseren. Daarnaast geloven we in het feit dat om begrepen te worden je eerst de ander moet leren begrijpen. Om deze redenen drinken we dan ook graag een kop koffie met een ieder.

 

We weten niet wat er nog op ons pad gaat komen. We weten wel dat wat er komt, we gaan ervaren, beleven en van leren en ons een stap verder brengt in onze missie. Geïnspireerd door de pracht van het leven en de mensen om ons heen, vervolgen wij onze reis. We geloven dat het kan, maak je leven simpeler, ga ervaar, geniet en groei, blijf bewust van jezelf, reflecteer, heb lief, leef en laat leven, neem verantwoordelijkheid, ervaar wie je bent, speel om te winnen en wordt de leider die je zou volgen. We gaan het doen!

Delano Lankhorst

CEO BronzGreen

Jim Bemelen

CEO BronzGreen

Met BronzGreen vertellen wij ons verhaal. Wij willen een positieve bijdrage leveren in de wereld. Dat doen we met onze bedrijven als merk, symbool en community. Wij geloven in ons zelf en dat we kunnen bereiken waarin we geloven. Graag delen we onze kennis en ervaringen met anderen. Alleen ga je misschien sneller maar samen kunnen we meer bereiken.

BronzGreen gaat terug naar het mens zijn. We zijn onszelf volledig verloren in de dagelijkse sleur van de samenleving, terwijl jij je leven kunt inrichten op de wijze waarin jij dat wilt. Maar alvorens je jouw leven zo gaat inrichten is het belangrijk om te weten waarom je doet wat je doet. Een vraag die BronzGreen continu bezighoud.

 

Wij geloven in de kracht van de mind. Dat is menselijk. We hebben zoveel zelf gecreëerd, waardoor we dit zijn gaan zien als regels. We onderdrukken onze persoonlijkheid, om te voldoen aan de verwachtingen. Waarom? Omdat we het zelf willen? Omdat het ons wordt opgedrongen? Wij willen terug naar het menselijke. Dat waartoe we op aarde zijn. Zowel in persoon als op de werkvloer. Je bent nog steeds dezelfde persoon, alleen in een andere setting. 

Je kunt in het leven bereiken waarin je gelooft. Dat is wat BronzGreen uitdraagt. Met de juiste mindset kan heel veel in het leven werkelijkheid worden. Je zult de sleutel van succes moeten ontdekken. Alles heeft te maken met ambities, passie, verlangen en je onderbewustzijn. Als je je angsten onder controle hebt en een positieve mindset hanteert, ben je al goed op weg. Al hoewel er meerdere elementen zijn die behoren tot de ‘sleutel van succes’. Kies een doel in je leven en schrijf dit doel op. Leg het briefje op je nachtkastje en creëer de discipline om het iedere avond en ochtend hardop voor te lezen. Maar niet zomaar voorlezen. Nee, je moet het voelen, je moet het visualiseren alsof het al werkelijkheid is. Je moet er mee bezig zijn. Ieder minuut van de dag. Verlangen.

 

Dit weergeeft een gedeelte van de ‘sleutel van succes’. Je merkt dat het gaat om je mindset en hoe je hiermee bezig bent. Dat is helemaal juist. Het krachtigste wat een mens heeft is de ‘mind’. Waar je mee bezig bent, trek je aan. Dit is ook wel de wet van de aantrekkingskracht. Is het je nooit opgevallen dat als je ergens zeer sterk mee bezig bent, dat je het in een keer overal aantreft? Bijvoorbeeld bij een auto die je aanschaft. Ineens zie je overal dezelfde auto of hetzelfde merk rondrijden. Waar je mee bezig bent, trek je aan. Denk je aan positieve zaken, trek je positiviteit aan. Ben je in een negatieve bui, dan gaat er van alles mis. Je mind is krachtiger dan je vaak denkt.

 

Met BronzGreen vertellen wij ons verhaal. Wij willen een positieve bijdrage leveren in de wereld. Dat doen we met onze bedrijven als merk, symbool, community. Wij geloven in ons zelf. Wij geloven dat we kunnen bereiken waarin we geloven. Dat houden we niet alleen voor onszelf, integendeel. We dragen dit over aan jou, als individu, in een team, in een organisatie. Samen kunnen we meer bereiken. Op wat voor manier dan ook.